Αυτοδιοίκηση, εκλογές, ανάπτυξη – Από όλα είχε το μενού με τον δήμαρχο Δίου Ολύμπου Β. Γερολιόλιο

Μυστικά με την Έυη

Σε μια υπέροχη τοποθεσία σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα, υποδέχθηκε ο δήμαρχος Δίου Ολύμπου Βαγγέλης Γερολιόλιος τους δημοσιογράφους της Πιερίας. Μια συνάντηση με χαλαρή διάθεση, ενόψει των εορτών, όπου είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις και φυσικά ευχές.

 Οι συζητήσεις στο γνωστό κατάστημα «Ψαροκόκαλο» στη Γρίτσα Λιτοχώρου, αφορούσαν κατά κύριο λόγο το δήμο, τις προοπτικές ανάπτυξης και πως αυτή  μπορεί να επιτευχθεί μέσα από κεφάλαιο Όλυμπος.

Το επενδυτικό ενδιαφέρον όπως μας είπε ο δήμαρχος είναι πολύ μεγάλο, όμως πρώτα από όλα πρέπει να ληφθούν ομόφωνες αποφάσεις για τις μορφές ανάπτυξης της περιοχής, του παραλιακού μετώπου και των ακινήτων που έχει ο δήμος. Αξιοποίηση όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γερολιόλιος και όχι πώληση.

Εννοείται πως συζήτηση έγινε και για τις πολιτικές εξελίξεις, σε κοινοβουλευτικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά, είναι αυτό που μας είπε ο δήμαρχος. Ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος στις επόμενες εκλογές.